top of page
Search
  • Writer's pictureDespina kouinoglou

H ECOWEEK μέλος της κριτικής επιτροπής & χορηγός επικοινωνίας των Kitchen & Bath Awards 2021


Έρχονται για πρώτη χρονιά στη χώρα μας

τα Kitchen & Bath Awards 2021 - Forward Looking Projects



Tα Kitchen & Bath Awards 2021 διοργανώνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την BOUSSIAS με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την καινοτομία στην κατασκευή και τον σχεδιασμό της κουζίνας και του μπάνιου σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.


Τα βραβεία απευθύνονται σε κατασκευαστικές εταιρείες, αρχιτεκτονικά γραφεία, interior designers, εταιρείες ανακαινίσεων και σε εταιρείες που εμπορεύονται και κατασκευάζουν οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους κουζίνας και μπάνιου και τα τελευταία δύο χρόνια έχουν να επιδείξουν καινοτομία στα projects τους.

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής αναλαμβάνει ο Γιώργος Παρμενίδης, Ομότιμος Καθηγητής ΕΜΠ και την κριτική επιτροπή συνθέτουν διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί και Επαγγελματίες που διαπρέπουν με το αξιοσημείωτο έργο τους.


«Η εμμονή στο σχεδιασμό χώρων καθημερινής χρήσης προσβλέπει στην ιχνηλάτηση των συνεχώς μετασχηματιζόμενων συνθηκών της ζωής μας» αναφέρει για την δυναμική και την αξία των βραβείων ο Γιώργος Παρμενίδης.



H ECOWEEK σε συνεργασία με τη Boussias Communications στηρίζει τα Kitchen & Bath Awards ως μέλος της κριτικής επιτροπής και χορηγός επικοινωνίας!




Στην Επιτροπή των Kitchen & Bath Awards συμμετέχουν ο Δρ. Ηλίας Μεσσίνας, Ιδρυτής και Πρόεδρος της ECOWEEK:
«Στηρίζουμε θετικά μια πρωτοβουλία που θα φέρει στο προσκήνιο και θα επιβραβεύσει καλές πρακτικές και νέες τεχνολογίες και λύσεις για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Ιδιαίτερα και έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής που χωρίς να υποβαθμίζει την ποιότητα, εξοικονομεί πόρους και προωθεί έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής και σκέψης.”


Μεγάλη τιμή αποτελεί, για τα Kitchen & Bath Awards 2021, η συμμετοχή στην κριτική επιτροπή του Roberto Palomba, ενός διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα, ο οποίος ζει και εργάζεται στο Μιλάνο. Το 1994 ο Roberto Palomba ίδρυσε το στούντιο Palomba Serafini Associati μαζί με την Ludovica Serafini, το οποίο έχει επιμεληθεί και αναπτύξει κάποια από τα διασημότερα έργα αρχιτεκτονικής σε όλο τον κόσμο.




Μεγάλη τιμή αποτελεί, για τα Kitchen & Bath Awards 2021, η συμμετοχή στην κριτική επιτροπή του Roberto Palomba, ιδρυτή του στούντιο Palomba Serafini Associati μαζί με την Ludovica Serafini.


Μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης, οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν τον σχεδιασμό και την ποιότητα κατασκευής των projects τους, θα αναδείξουν τα καινοτόμα προϊόντα τους, θα λάβουν χρήσιμο feedback από τους ειδικούς για την υποψηφιότητα τους και θα κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις του κλάδου για διαρκή βελτίωση προϊόντων και υπηρεσιών.


Οι εταιρείες μπορούν να καταθέσουν υποψηφιότητες τους μέχρι τις 07 Μαϊου 2021.


Στρατηγικός συνεργάτης των Kitchen & Bath Awards 2021 είναι το Αrchisearch.gr.


Media Partner: ΚΤΙΡΙΟ, MAISON & DECORATION


Χορηγοί επικοινωνίας: hello.gr, HelloCuisine, HelloLiving και decoration.gr., ECOWEEK


Official Publication : Build και Hotel & Restaurant Daily



Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.kitchenandbathawards.gr



1 view0 comments
bottom of page